Sneltest Joinstar. Deze spuugtest sneltest is per stuk verkrijgbaar!

Deze sneltestcassette is nieuw binnen de Nederlandse markt en identificeert op betrouwbare wijze de antigenen in uw speeksel die in het lichaam aanwezig zijn wanneer u besmettelijk bent met SARS-CoV-2 voor uw omgeving. Uw besmetbaarheid is al meetbaar vanaf 1 dag voordat u klachten krijgt! De testresultaten kunnen na 10 – 15 minuten worden afgelezen.

Toepassingsoverzicht: Voor de detectie van SARS-CoV-2 in speeksel. Patiëntvriendelijk dankzij niet-invasieve monsterafnameIn-vitro diagnostisch gebruik.

Monstermateriaal: orofarynx speekselGeen kruisreactiviteit, gevoelig voor mutaties. 

Houdbaarheid: 12 maanden vanaf de fabricage datum. Niet retourneerbaar i.v.m. hygiëneInhoud per stuk verpakte Joinstar sneltest bevat: 1 testcassette 1 pipet 1 speekselzakje 1 flesje buffervloeistof & 1 gebruiksaanwijzing / handleiding.

TIP: voor scholen, bedrijven, horeca, feestdagen, events en/of andere belangrijke bijeenkomsten. Deze test is net zoals Abbott, Roche en Quidel gevalideerd in Europa en in bezit van een geldig CE en TüV certificaat. Ook voldoet deze test aan de minimum eisen van de RKI en PEI (het Duitse RIVM) en is opgenomen in de BfArM-lijst. Het Federaal Instituut voor Drugs en Medische Hulpmiddelen is een onafhankelijke hogere federale autoriteit binnen de portefeuille van het Federale Ministerie van Volksgezondheid in Duitsland. Vanwege de niet-invasieve monsterafname is de sneltest ideaal voor gebruik bij kinderen, ouderen, personen met een handicap. Prestatiekenmerken: Prestatiegevoeligheid 95% en Nauwkeurigheid 96,67%

Specificaties:Productoverzicht: Monstermateriaal: orofarynx speeksel.Geen kruisreactiviteit, gevoelig voor mutaties. Bewaartemperatuur: 2-30 ° C (houdbaarheid: 12 maanden vanaf de fabricage datum).