Gratis bezorgd boven de € 49,00
Bestel voor 16.00 uur zelfde werkdag verzonden
Betaal veilig en snel!

Bezorgen & afhalen

Bezorging

De door Hockeyonlie.nl opgegeven levertijden zijn indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

De levering van de producten geschiedt op de plaats en het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending aan u. De Koper is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. De levertijd is afhankelijk van de door u gekozen artikelen. Het kan voorkomen dat Hockeyonline.nl een bepaald artikel niet direct kan leveren. Wij brengen u per e-mail hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte. Zorg daarom dat u bij het aanmaken van uw bestelling een juist e-mailadres vermeldt en deze regelmatig controleert.

Hockeyonline.nl houdt uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u ook bericht en komt uw bestelling te vervallen. Indien u een bedrag vooruitbetaald heeft en indien de overeenkomst waarop die vooruitbetaling betrekking heeft niet tot stand komt omdat de oorspronkelijk bestelde goederen niet beschikbaar zijn of op basis van het herroepingrecht ontbonden wordt, zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen dertig dagen terugbetaling plaatsvinden.

Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid. Hockeyonline.nl is niet verantwoordelijk voor mogelijk verlies, schade, kosten voortvloeiend uit een eventueel laattijdige levering.

Hockey District levert op dit moment alleen in Nederland, Duitsland en België. De bestelling wordt door Hockeyonline.nl in samenwerking met PostNL bij u afgeleverd. Hockeyonline.nl verstuurt geen bestellingen naar postbusadressen.

Verzendkosten

Alle bestellingen met een orderbedrag boven de € 50,- worden kosteloos verzonden in Nederland incl. de waddeneilanden. Voor Duitsland en België kan er een toeslag gevraagd worden.

 

 

Eigendomsvoorbehoud

De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan Hockeyonline.nl verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de aflevering op u over.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis bezorgd boven de € 49,00
Bestel voor 16.00 uur zelfde werkdag verzonden
Betaal veilig en snel!